Categorie 1 vuurwerk Boskoop

Categorie 1 Vuurwerk Verkoop

Vanaf deze week verkopen we weer Categorie 1 vuurwerk in Boskoop! We hebben diverse opties beschikbaar. Waaronder luchthuilers, fonteinen, grondbloemen en ook verschillende paketten.

Dit jaar zijn de fonteinen nog beter, de meeste bevatten de maximale wettelijke lading voor cat1 vuurwerk. Zo hebben we een mooi 12-delig categorie 1 fonteinen pakket waar alle fonteinen 7 gram kruit bevatten. Maar ook een mooi assortiment pakket met 8 fonteinen die 7 tot 7,5 gram kruit bevatten. Beter word het niet!

Kom dus snel langs om te kijken naar ons uitgebreide assortiment categorie 1 vuurwerk in Boskoop!

Categorie 1 Vuurwerk Waddinxveen

Onze bouwmarkt ligt op enkele kilometers van Waddinxveen. Dus ook als u in Waddinxveen woont kunt u gemakkelijk en snel naar ons toe voor Categorie 1 vuurwerk.

Categorie 1 Vuurwerk Hazerswoude

Ook als u in Hazerswoude of Hazerswoude-Dorp woont bent u zo bij KARWEI Boskoop voor het mooiste categorie 1 vuurwerk. Dus kom gerust eens langs om de opties te bekijken!

Categorie 1 Vuurwerk Benthuizen

Binnen slechts 10 minuten staat u met de auto bij KARWEI Boskoop. Niet voor niets komen veel van onze klanten uit Benthuizen. Als u nog categorie 1 vuurwerk zoekt voor een verjaardag of feestje bent u van harte welkom in onze bouwmarkt!

Voorproefje

Wilt u alvast een voorproefje van wat ons assortiment gaat zijn voor de jaarwisseling? Dat kan hier! Houd er wel rekening mee dat het aanbod op de site mogelijk nog kan wijzigen.