Over KARWEI Boskoop

Bouwmarkt Boskoop en omstreken

Bouwmarkt Boskoop

Wie in de buurt van Boskoop woont en aan bouwmaterialen, interieur, tuin of decoratie denkt, denkt aan KARWEI Boskoop. Dit komt door ons grote assortiment en onze gunstige locatie. Wij zijn makkelijk bereikbaar met de auto, maar ook met de fiets. KARWEI Boskoop is de bouwmarkt van Boskoop, maar is dus ook vaak bezocht door mensen uit bijvoorbeeld Moerkapelle of Waddinxveen. Maar ook mensen uit Hazerswoude, Alphen aan den Rijn, Benthuizen, Bodegraven en Zoetermeer komen bij ons hun materialen halen. Daarom is KARWEI Boskoop de bouwmarkt van Boskoop en omstreken. De reden dat mensen naar ons komen is ons uitgebreide assortiment en ons vriendelijke personeel. Komt u gerust langs om het zelf te kunnen ervaren!

De KARWEI succesformule

KARWEI is één van de grootste bouwmarkt formules van Nederland en richt zich op de moderne doe-het-zelver. Wij vinden het belangrijk dat iedereen z’n eigen huis mooi kan maken. KARWEI Boskoop heeft daarom ook alles in huis voor het verfraaien van je woning en tuin. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwste verfkleuren, het mooiste behang, de leukste decoratie artikelen, prachtige gordijnen en jaloezieën en zeer praktische en mooie meubelen. Maar ook tuinartikelen, in de zomer hebben wij de nieuwste trends betreft tuinmeubelen, tuindecoratie en tuinverlichting. En als laatste hebben wij ook alles voor het verbouwen van uw huis, zoals bijvoorbeeld isolatiemateriaal, gipsplaten, wand- en vloertegels, stucmateriaal, gereedschap en hout. En dat alles in 1 winkel.

De laatste trends bij KARWEI Boskoop

Wij van KARWEI Boskoop volgen trendontwikkelingen en hebben een actueel en uitgebreid decoratief assortiment. Ook voor de echte bouwklussen kun je bij KARWEI altijd terecht. KARWEI Boskoop is zich tevens bewust van zijn omgeving en biedt daarom de keuze voor milieuvriendelijke en energiebesparende producten, denk bijvoorbeeld aan FSC hout en LED-lampen. Ons LED-lampen assortiment is zeer uitgebreid en van hoge kwaliteit. Ook kunt u bij KARWEI Boskoop terecht voor Toon, de slimme thermostaat, en Phillips Hue producten, zoals Phillips Hue LED-strips, LED-lampen en schakelmateriaal. Zo kunt u uw huis helemaal up-to-date maken!