Hout

Groot Assortiment aan hout

Bij KARWEI Boskoop hebben wij veel soorten hout, van vensterbanken tot meubelpanelen tot geĆÆmpregneerde planken. Maar wij hebben ook vurenhouten balken, hardhouten palen, steigerhouten planken en profielen. Dus voor al uw hout kunt u naar KARWEI Boskoop

Tuinhout

Wij hebben een groot assortiment aan tuinhout. Wij hebben bijvoorbeeld geimpregneerde ronde palen, hardhouten palen, douglas palen, zweedse rabatdelen en vlonderplanken. De palen en planken zijn er in verschillende maten, variƫrend van 100cm tot 360cm, dit is per materiaalsoort verschillend. Er zijn ook verschillende diktes verkrijgbaar.

Laat uw hout op maat zagen bij KARWEI Boskoop

Vurenhout

Wij hebben een groot assortiment aan vurenhouten latten, balken en planken. Deze zijn allemaal in verschillende diktes en lengtes te krijgen. Daarnaast zijn er nog 2 soorten: geschaafd en ruw. Geschaafde planken, balken en latten zijn glad en hebben nauwelijks tot geen splinters. Ruwe latten, balken en planken zijn wat grover en hebben scherpe hoeken, in tegenstelling tot de afgeronde hoeken van de geschaafde latten, planken en balken. Ook zijn er diverse vurenhouten profielen en vurenhouten meubelpanelen verkrijgbaar.

Meubelpanelen, vensterbanken & werkbladen

Bij KARWEI Boskoop hebben wij ook diverse meubelpanelen, vensterbanken en werkbladen. Meubelpanelen zijn er in alle soorten en maten in het wit. En er zijn van andere kleuren 3 verschillende maten en verschillende kant-en-klare legplanken verkrijgbaar. Ook zijn er meerdere soorten werkbladen bij ons te koop, die zijn er in 2 verschillende lengtes. Zelfs vensterbanken kunt u bij ons kopen, wij hebben een aantal verschillende kleuren en maten vensterbanken in ons assortiment.

Plaatmateriaal en overigen

Bij KARWEI Boskoop hebben wij meerdere soorten plaatmateriaal in ons assortiment, er zijn 2 standaard maten: 1220x2440mm en 1220x610mm. U kunt van de meeste platen ook een halve aanschaffen (1220x1220mm). Er zijn een aantal verschillende materialen zoals: MDF, spaanplaat, hardboard, multiplex, watervast multiplex, underlayment en OSB. Maar wij hebben bijvoorbeeld ook Trespa(Compactplaat). U kunt uw hout door ons op maat laten zagen op onze zaagafdeling. Dat scheelt u weer werk!

Wij hebben natuurlijk nog veel meer producten van hout, dus komt u gerust eens lang om te kijken wat wij allemaal hebben, wij helpen u dan graag verder!

Wat zit er nog meer in ons assortiment?

Voor meer informatie over de rest van ons assortiment kunt u kijken op: Elektra en lampen & Laminaat en vloeren.