Zondag 31 december 2017 geen vuurwerkverkoop

Geen vuurwerkverkoop 31-12-2017

Geen vuurwerk verkoop op zondag 31 december 2017 Op zondag 31 december 2017 is er een landelijk verbod op het verkopen van vuurwerk. Dat geldt dus ook voor KARWEI Boskoop. Onze winkel is wel gewoon open, echter kunnen wij dus geen vuurwerk verkopen. Om verwarring te voorkomen verkopen wij ook geen cat.1 vuurwerk. Wij hopen op uw begrip en…

Lees Meer

Bliksemdeals, knetterende korting!

Bliksemdeals! Mooi vuurwerk, nog mooiere prijzen!

Wat zijn Bliksemdeals? Bliksemdeals zijn super scherpe acties voor de vetste producten. Maar daar zit wel een voorwaarde aan: Deze acties gelden alleen wanneer je je bestelling voor 25 december geplaatst hebt! Twijfel daarom niet te lang! Bestel Nu!

Lees Meer

De vuurwerkvoorverkoop is begonnen!

De Vuurwerkvoorverkoop is begonnen!

Het is weer zover! Afgelopen week is de vuurwerk voorverkoop van start gegaan. De prijzen zijn nu bekend en het is al mogelijk om jouw favoriete producten te bestellen! Nu al? Ja, nu al! Sommige mensen hebben namelijk veel tijd nodig om te beslissen. Daarnaast is het soms moeilijk om in te schatten hoeveel er ingekocht moet gaan worden,…

Lees Meer

Openingstijden Pinksterdagen 2017

Karwei Boskoop 2e pinksterdag open

Aangepaste openingstijden in verband met de Pinksterdagen KARWEI Boskoop heeft in verband met de Pinksterdagen aangepaste openingstijden. We zijn eerste pinksterdag gesloten. tweede pinksterdag zijn wij wel geopend echter wat korter; namelijk van 9:00 tot 17:00. Wij hopen op uw begrip en zien u graag weer langskomen!

Lees Meer

Hemelvaartsdag 2017 Open

Hemelvaartsdag 2017 Open

KARWEI Boskoop is Hemelvaartsdag 2017 open Op hemelvaartsdag zijn wij open! Echter zijn de openingstijden aangepast. Wij zijn namelijk open van 9:00 tot 17:00. Wij hopen op uw begrip en zien u graag verschijnen bij KARWEI Boskoop!

Lees Meer

Dodenherdenking 4 mei 2017

Dodenherdenking Preview Image

Onze openingstijden zijn aangepast In verband met dodenherdenking, vandaag op 4 mei 2017, zijn wij open van 9:00 tot 18:00. Dus s’avonds zijn wij gesloten. Wij hopen op uw begrip en zien u graag weer bij KARWEI Boskoop!

Lees Meer

Koningsdag 2017 geopend!

Karwei Boskoop is ook Koningsdag 2017 open!

KARWEI Boskoop op Koningsdag 2017 open! Ook op Koningsdag kunt u uw doe-het-zelf spullen bij KARWEI Boskoop kopen! Zo kan u bijvoorbeeld nog snel een vloer leggen of uw kamer behangen! Maar u zou ook een mooie loungeset kunnen kopen! Wij zijn vandaag open van 9:00 tot 17:00.

Lees Meer

2e Paasdag open

KARWEI Boskoop 2e Paasdag open

Wij zijn 2e Paasdag open! Ook op 2e paasdag zijn wij open! Echter wel met aangepaste tijden, namelijk: van 9:00 tot 17:00. Wij wensen u alvast een vrolijk Pasen toe en misschien tot ziens bij KARWEI Boskoop!

Lees Meer

Nieuwe Website KARWEI Boskoop

Nieuwe Website Preview Image

De website van KARWEI Boskoop is vernieuwd! KARWEI Boskoop heeft een nieuwe website! De nieuwe website is veel sneller en werkt nu ook goed op mobiele apparaten en tablets. Daarnaast is het nu informatiever en overzichtelijker geworden. Zo zijn openingstijden en contactgegevens makkelijker te vinden en staan er foto’s ter inspiratie op. KARWEI Boskoop zorgt ook op zijn website…

Lees Meer