Warm de winter door?

KARWEI Boskoop Warm de winter door Preview Image

Wilt u warm de winter door?

Dan is het misschien tijd voor een nieuwe CV ketel. Vaak zorgt dat voor lagere energiekosten en voor hogere warmteopbrengst. Dat is nog eens goed voor het milieu ook! Maar misschien is het gunstiger om eerst uw huis beter te isoleren, om de warmte van het stoken beter vast te houden. Hieronder vindt u enige tips.

CV Ketel vervangen of repareren

Een CV ketel vervangen of repareren kan heel duur zijn. Vaak is het al niet mogelijk om er zelf iets aan te doen. Ook zijn er heel veel verschillende CV ketels beschikbaar, maar welke heeft u nu eigenlijk nodig? Een goed advies is daarom zeer belangrijk. CVSwarmte is daar uitermate geschikt voor.

Huis laten isoleren

Soms is het laten isoleren van een huis een betere investering dan een nieuwe CV ketel. Maar ook hier zijn er velen opties beschikbaar, zo zou u de spouwmuren kunnen isoleren, het dak of de vloer. Kortom, veel mogelijkheden en lastige keuzes. Daarom is ook bij het isoleren van u huis, een goed advies van belang. Laat u daarom adviseren door Isolatiespecialist.nl. Zij kunnen u onder andere voorzien van informatie over bijvoorbeeld isolatie kruipruimte kosten. Zo heeft u een beter beeld van de besparing en/of verbetering.